Arkiv

Sök

söndag 10 september 2017

Helgen i mobilfoton


✴︎ I fredags satt jag här och läste och knappade på min dator. Plugga plugga pluuugga! När jag var klar för dagen planerade jag klädseln inför kvällens drinkafton med mina tjejer.

 ✴︎ Efter torsdagens stora lägenhetsrens planterade Erik om kastanjerna. Den ena fick flytta till den här stora terracottakrukan, hoppas den ska trivas och växa!

 ✴︎ I lördags åkte jag till min svärmor i Lindesberg. Vi gick tog bilen till Stripa Gruvmiljö där det var marknad och vi kunde kolla in bryggeri och chokladtillverkning. Mycket mysigt! På kvällen gick vi på bio och såg "The Square".

 ✴︎ Idag har jag jobbat mellan 10-16. Sedan sken solen så jag tog en stund på balkongen. Kolla hur mjukt mitt hår ser ut på den här bilden. Har bokat klipptid på fredag, längtar.

 ✴︎ På söndagskvällen gick jag en promenad bort till stadsparken. Det var varmt i luften, solen sken och träden börjar skifta i färg samtidigt som blommorna fortfarande blommar. Det är vackert nu hörrni!

✴︎ Bra helg förresten: afterwork-känsla i fredags med öl & kort med Erik innan drink på stan med tjejkompisar, mysig lördag med svärmor, marknad och bio. Och sedan söndag med jobb, men också sol, promenad och kväll i soffan. Fin balans av allt som är härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar