Arkiv

Sök

tisdag 22 augusti 2017

Mjukstart

Jag har så mycket jag vill berätta. Om vår fantastiska resa, och om hur det känns att vara hemma igen. Vad jag ska göra min sista semestervecka, hur jag vill möblera om hemma och vilka kläder jag vill klä mig i i höst. Om mat jag vill laga, sommarminnen och hur det känns att skolan börjar nästa vecka.

Men först en liten lista för att starta igång. En mjukstart liksom.
Nu kör vi:

❥ Jag och Erik blev helt frälsta av seglandet. Det enda vi vill göra nu är att gå seglarkurs och köpa båt.
❥ Våra bästa vänner ska flytta till Tyskland om en vecka. Måste hinna träffa dem innan dess!
❥ Jag har druckit minst ett glas vin varje kväll sedan den 5 augusti.
❥ Vi har minst 6 st röda chilis på våra plantor och en hel drös på gång.
❥ + en paprika som börjar bli riktigt stor och en röd tomat.
❥ Jag får minst en våg av vemod över mig per dag för att jag är hemma i kalla Sverige.
❥ Men trots det börjar höstmyskänslan smyga sig på sakta sakta. Tänk att få elda ljus och köpa nya boots liksom.
❥ 31 bilder la jag upp på Instagram under resans gång. Och under den senaste veckan har jag 1. fått mitt första erbjudande om ett samarbete, 2. fått en kommentar av Miss Li på en bild, 3. fått en av mina bilder upplagda på ett företags konto. Vägen mot att bli en "influencer traveling the world" har aldrig varit så nära...
❥ Idag skiner faktiskt solen och himlen är blå. Så jag ska cykla bort till Eriks brorsas nya radhus, där ett gäng jobbar med att isolera förråd, och bjuda på kaffe. Kanske baka en kaka också? Jo, så får det bli!

❥ Blev väldigt sugen på att åka till Sälen och vandra också. Måste boka in det!1 kommentar:

  1. Lovisamasteroftheworldjohansson24 augusti 2017 19:14

    Men what?! tell me more, tell me more? Är jag vän med en kändis nu??? Och vilka ska flytta till tyskland? vart och varför?

    SvaraRadera