Arkiv

Sök

måndag 10 juli 2017

HEJ

Godmorgon!

Här tittar jag in för en liten snabb uppdatering. Det råkar ju liksom vara sommar och varje minut som jag inte ägnar inne på turistbyrån för att jobba försöker jag istället njuta av sol, natur och ledighet. Till exempel helgen som gått, då jag och Erik for på spontanhelg till Västkusten.

Min kompis Amandas familj har sommarställe nära Hunnebostrand, där jag varit varje sommar i hela mitt liv. Och traditioner är till för att hållas, right!

Vi hade dessutom tur med vädret, lite grått när vi kom fram i fredags kväll, regn på natten och grå förmiddag på lördagen och sedan strålande sol, blå himmel och solbränna resten av helgen. UNDERBART!

Nu måste jag sticka och borsta tänderna, snart ska jag till jobbet. Men vi hörs snart igen! Hoppas ni njuter av sommaren, puss!


Alla bilder från min instagram @agnesantecknar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar