Arkiv

Sök

torsdag 1 juni 2017

Första juni!

Nu har alltså hela maj svishat förbi. Herregud, vad snabbt det gick! 

Den första sommarmånaden är här, imorgon tar jag sommarlov, solen skiner och det är marknad utanför mitt fönster (vilket förstärker känslan av vara utomlands en hel del). Det är rätt svårt att motivera sig till tentaplugg när utelivet lockar mer än någonsin, men samtidigt vet jag ju hur värt det är att få godkänt och slippa göra om. Så jag tvingar mig själv att sitta inne, med persiennen nere för att inte få sol i ögonen, och så sammanfattar, skriver, räknar och läser jag. Heja heja! 

Det sköna är ändå att om jag faktiskt gör det jag ska och är lite effektiv, så kan jag gå ut och njuta i eftermiddag. Jag är nämligen av den bestämda åsikten att efter en viss mängd plugg kommer inte min hjärna förstå mer oavsett om jag sitter till kl. 23 ikväll. Då ger en härlig promenad mig mer, man måste ju ändå processa kunskapen liksom. 

Så, jag kämpar på. Ett par ynka timmar till, sedan en natts sömn, en cykeltur till uni och en tenta klockan 8 imorgon. SEDAN ÄR DET SOMMARLOV! Aaah! 

Jag och världens gulligaste Ture! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar