Arkiv

Sök

måndag 22 maj 2017

Tomater, balkonger och huslängtan


Både jag och Erik tycker väldigt mycket om att odla hemma och har en massa små plantbebisar som vi vårdar ömt. Dessutom har vi en tomatplanta som vi fått av mina föräldrar ↑ och den är snarare fullvuxen.

Så i torsdags, när det var så himla varmt ute, fick den hänga med mig ut på den gemensamma balkongen för att luftas och försöka locka till sig djur som kan pollinera de små blommorna.


Vi flyttade ju ifrån vår balkong i vintras, saknar den inte jättemycket egentligen, men just sådana där riktigt varma dagar är det faktiskt lite tråkigt att inte ha ett eget ställe. Gemensam balkong är ju trots allt gemensam.. Men jag är inte den som är den, så jag intog både lunch och eftermiddagskaffe där!

Längtar till den dagen vi har en egen trädgård! Oj, så mycket träd, buskar och trädgårdsland vi ska ha. Mest längtar jag till frukt, bär, syrén och pioner. Plus hängmatta och grönt gräs att springa omkring på så klart. Mmm, nu ska jag hemnetknarka lite igen, puss!

2 kommentarer:

 1. Lovisamasteroftheworldjohansson22 maj 2017 22:55

  Jag får ett eget rum över garaget va? Kommer inte orka ha egen trädgård men behöver en i mitt liv :*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så klart, du är ju vår alldeles egen Joey! :*

   Radera