Arkiv

Sök

torsdag 18 maj 2017

Sommar! ☀︎☀︎ Det är 26 grader varmt idag och värmen ska stanna hela helgen. Jag och Erik är lediga fredag-måndag och har bestämt att det vore olidligt att stanna i stan, så vi ska åka till sommarstugan!

☀︎ Ovan ser ni packningen jag ska packa ner i en väska och ta med:☀︎ Jag var hemma hos min kompis Stina och hämtade ett par solglasögon jag glömt där. Hon skulle åka till Skåne idag, så jag fick adoptera den här vackra pionbuketten eftersom jag kan ta med den till stugan. Gick hem med bara ben, bukett i handen och såg ut som den somrigaste tjenen i hela stan!

☀︎ Och så köpte jag en flaska bubbel som jag ska kyla i sjön och skåla i med Erik och svärmor sen, för att det är minisemester, sol och 26 grader! Hurra! Njut nu hörrni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar