Arkiv

Sök

måndag 29 maj 2017

Sista skolveckan börjar NU!

⍆ Det kom visst en långhelg fylld av 27-gradig sommarvärme, grönskande natur och njutbara stunder.

⍆ På hela förra veckan åt jag inte lunch hemma en enda dag. Och ingen matlåda heller för den delen. På måndagen åt jag grillad korv på Solbo, på tisdagen blev jag bjuden på lunch på jobbet, på onsdagen åt jag på en uteservering med Amanda, på torsdagen blev jag bjuden på mat av Rebecca och Olov och på fredagen åt jag gratislunch med Stina på en uteservering. LYX!

⍆ I helgen har jag jobbat, så därför passade jag på att njuta extra mycket av vädret i torsdags och fredags. Det blev plugg i parken, solande i Rebeccas föräldrars trädgård och som sagt en hel del uteluncher.

⍆ Och även när jag jobbat har jag tagit vara på kvällarna och varit ute så mycket jag bara kunnat.

⍆ Nu väntar den allra sista veckan i skolan den här våren. En tentavecka dessutom. Sista rycket för vårterminen och nationalekonomin och första året på Civilekonomprogrammet. Kämpa Agnes!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar