Arkiv

Sök

tisdag 11 april 2017

TISDAG


Halloj! 

Här ligger jag och undrar om jag ska orka göra något mer den här tisdagen. Idag har jag varit på föreläsning i skolan, promenerat hem och läst sedan lunch. För en stund sen råkade jag förflytta mig till soffan för att ta en paus och nu har jag precis sett första avsnittet av SKAM säsong 4 (hehe, vet ej hur det gick till, men tydligen kunde jag se det fast jag bor i Sverige....) och mina tidigare planer på att träna och laga mat har liksom sakta men säkert börjat ändras till att göra mackor och smoothie och titta på serier istället..... Märkligt det där... 

Men nä, nu ska jag rycka upp mig och försöka komma fram till en kompromiss med mig själv, kanske om jag går en promenad och sen äter mackor till kvällsmat.. hm, jag får klura på den..

Hoppas ni har en fin kväll, puss! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar