Arkiv

Sök

fredag 14 april 2017

OMG

Alltsåååå. Från Uterqüe. Finns också i de fashionabla färgerna blå, rosa och gul, vill ha allihop. Påminner en hel del om Manolo Blahnik-skorna som Carrie har i Sex and the city-filmen, right?! Kanske måste unna mig när terminen är avklarad?? Rösta i kommentarsfältet!
Ikea Stockholm 2017. Finast är golvlampan och brickan ovan tycker jag, men även träbrickorna är väldigt fina, tänker som brödkorg typ?

Min drömklänning från Dagmar (förra säsongen, finns på rea lite varstans). Erik tycker den ser ut som en gardin. Jag tycker den ser ut som en skärgårdsdröm med saltvattenhår, barfotafötter och klättra bland klipporna. Beställde i höstas men tog fel storlek, så då ångrade jag mig. Nu ligger den i en varukorg på campadre och väntar på att jag ska klicka beställ........... ... .. Beslutsångest.

Ehhm, den här beställde jag visst imorse... Från Daisy Grace. Kommer passa bra på en segelbåt i Kroatien tänker jag. Med en stråhatt på huvudet och en drink i handen, ohyes lyx!Well, spring och shoppa nu! Jag väntar tålmodigt på lön+CSN (och handlar på faktura....) men oj så det kliar i köpnerven...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar