Arkiv

Sök

måndag 13 mars 2017

VECKA 11

Hallå!

Måndag och ny vecka. Jag har haft en underbar helg med fredagsmys, friluftsliv i lördags då jag vandrade och grillade korv med två kompisar, middag och mellomys med Erik och svärmor och söndagspromenad och bebismys med Eriks brorson igår.

Den här veckan har jag en hel del skolarbete att sätta tänderna i, då jag både har föreläsningar att gå på, en tenta att plugga inför och ett grupparbete att skriva. Min plan är att försöka vara så effektiv som möjligt och faktiskt använda min tid väl. Hellre fokuserad studerande mellan 8-16 och sedan ledigt än att behöva sitta på kvällarna och läsa t.ex.

Annat som ska hinnas med i veckan är träning, introduktion på mitt nya jobb, barnvaktande av Ture, öldrickande med ett gäng vänner och så åker jag hem till Källby i helgen. Jag tror det kan bli en härlig vecka, framförallt om vädret håller sig varmt och fint.

Ha det gött! Puss!Tekoppen är från Swedish grace, nagellacket i härlig vårig färg från Essie och örhängena från Dyrberg/Kern. Ögonbrynen har jag lyckats noppa och måla i en fin form och håret har jag i ett hårspänne. Spännande spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar