Arkiv

Sök

torsdag 30 mars 2017

TORSDAG

God kväll!

Här kommer ett gäng fina saker jag hittat på le internetz:

• Drömhuset. Hade jag haft möjlighet att ta lån hade jag köpt det med detsamma och flyttat till Storå!

• En enkel svart klänning från H&M. Behöver fler klänningar i mitt liv!

• En fin bikini från H&M. Kan tänka mig en sån när jag seglar i Kroatien i sommar...!

• Väska från Lindex. Perfekt storlek för skolböckerna och datorn. Ser inte så fin ut på bilden, men har finare färg i verkligheten, jag har varit och klämt på den massor...


Nåja, nu ska jag fortsätta sörja att jag inte har en miljon över, och att mitt drömhus kommer säljas mycket dyrare än så pga att det spridit sig på internet. Jag lovar er, hade jag bara haft ett jobb och lite mer insats så jag kunde fått lån så hade jag och Erik flyttat till hus snabbare än ni kunnat ana...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar