Arkiv

Sök

tisdag 7 mars 2017

- RESAN TILL KAP VERDE PT.3 -

Den första januari 2017 väckte vi min Erik med tomtebloss, ballonger och paket. Han fyllde nämligen 30 år och vi var på Kap Verde dagen till ära! Hurra hurra hurra! ♥︎

 Erik fick en t-shirt i present av Olov och Rebecca (med Cornelis på, samma motiv som vi har på en tavla här hemma som jag.. inte direkt älskar... men Erik var nöjd!). Av mig fick han först en box med 10 av våra finaste minnen på morgonen, och sedan dök det upp två boxar till under dagen (=våra 30 finaste minnen såklart) och så fick han en flaska champagne. Jag ville nämligen bygga upp lite inför den riktiga presenten som han skulle få öppna först efter middagen på kvällen.

 Efter frukost promenerade vi till stranden och intog våra platser.

Födelsedagsbarnet läste bok och mådde gott i skuggan. Jag blir lite rastlös av att sitta stilla i en solstol för länge, så jag satte mig i sanden och lekte en stund. 

Och tog selfies. Det ser disigt ut på bilderna, men solen var förrädisk där bakom, så jag hade smort in näsa och läppar ordentligt för att inte bränna upp dem och flagna bort. 

 Efter en heldag på stranden tog jag motljusbilder på min 30-åring, innan vi gick till en bar och tog eftermiddagsdrinken och wifi-paus. Bästa kombinationen!

 Underbara Afrika!

Så vackra färger och roliga saker. 

Efter eftermiddagspausen gick vi hem och gjorde oss iordning och spelade kort på balkongen, innan vi gick till restaurangen där vi hade bokat bord. 

 Nämligen längst ut på piren på ett ställe som hette Odio dÁgua. Här satt vi precis intill havet och hörde vågorna slå under hela middagen.

 Vi skålade i champagne, såklart.

 Olov och jag.

Rebecca och Erik. 

Så firade vi Erik med massor av god mat och dryck och han fick en ordentlig present av mig - nämligen en klocka! Efter att maten var uppäten gick vi ner till stranden och skålade i champagne igen, det kan man nämligen inte göra nog många gånger under en 30-årsdag! Så det så! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar