Arkiv

Sök

tisdag 7 mars 2017

PLANER INFÖR SOMMAREN

Hej!
Hur mår ni i snöovädret?


Här i Örebro har det snöat hela dagen idag, men i helgen visar prognosen strålande sol. Hoppas snön ligger kvar så jag kan ta med mig ett gäng vänner och grilla ute i Oset och dricka varm choklad ur termos, det vore mysigt!

Många jag träffar är så deppiga för att det kommer snö igen, men jag är ganska nöjd faktiskt, jag känner mig liksom inte klar med vintern än (kan ju vara för att det knappt varit vinter innan). Jag vill hinna njuta lite mer av röda kinder och vackra krispiga vinterlandskap. Plus att jag har som nyårslöfte att testa att åka längdskidor för första gången i år, så förhoppningsvis blir det en helg i Sälen innan påsk, och då behöver det finnas lite snö kvar där iallafall.

En annan anledning till att jag inte deppar ihop i kylan, är väl för att vi redan börjat planera sommarens utlandsresa. Ja, ni hörde rätt! Efter både solresa till Kap Verde OCH skidresa till Italien kan man ju tro att vi skulle ligga lite lågt och spara pengar.

Men istället ska vi med största sannolikhet åka och segla i Kroatien i slutet av augusti. Visst låter det helt okej... hehe... Kolla här bara:
Visst ser det härligt ut! Håller alla mina tummar och tår för att det blir av! Jag har aldrig seglat, men älskar att åka båt, så jag tror det kan bli en fantastisk upplevelse.

Puss puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar