Arkiv

Sök

torsdag 23 mars 2017

HELT SLUT

Hej bloggen, idag är jag trött!

På lördag den underbara tiden 14:15-19 ska jag gå ner i Örebro universitets bunker och skriva omtentan som jag missade när jag var i Italien. Så den här veckan förbereder jag mig inför det. Dessutom har jag börjat gå bredvid på mitt nya jobb, skrivit texter till den pågående delkursen (som tyvärr inte tar paus bara för att jag har omtenta), varit på föreläsningar och så har jag sovit dåligt ett par nätter i rad.

Gaah, klag klag klag. Men idag sken solen och himlen var klarblå. Jag har promenerat längs Svartån med solen i ansiktet och ligger ändå ganska bra till i tentaplugget. Imorgon är det fredag och även om jag ska vara i skolan på lördag tänker jag ha fredagsmys med tacos och ett glas vin. På lördag tänker jag sminka mig och gå till tentan i klänning, så jag kan gå direkt hem och ha tentafest.

Det blir bra! Men för ikväll tar jag ledigt och tittar på Sex and the city.

Pusshej!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar