Arkiv

Sök

fredag 10 mars 2017

FREDAGSFINT


• Jag är på ständig jakt efter fina saker till hemmet. Just nu letar jag efter en fin lampa till sovrummet och är lite inne på en i glas. Den här ovan var väldigt fin i all sin enkelhet tycker jag.


• Imorgon kommer min svärmor hit på middag och jag som vanligtvis inte är något större fan av glass är sugen på att testa att göra hemmagjord till dessert av frysta bananer mixade med smaksättning. Ska testa ikväll och se om det blir en hit.


• Dessutom är jag på bakhumör. Jag tror att morgondagens meny blir kycklingsoppa med hembakt focaccia.


• Om man inte är rik och har möjlighet att köpa färska blommor till varje vas hela tiden är ett tips att plocka in vackra kvistar och sätta i vatten. Körsbär, äpple eller vide, allt funkar. Dessutom är det väl ändå snart dags att ta in påskris... I helgen ska jag gå en promenad i solen och plocka in något fint!


• Och har man en slant över eller tur att hitta billiga så är ju tulpanerna som allra härligast nu. Gärna i blandade pastellfärger!


• Vi har ett par planscher som står utan ram och jag funderar på vad de ska få för upphängningsanordning och vart de ska sitta. Det här tyckte jag var fint, med blandade färger och storlekar på ramarna men liknande färgsättning på illustrationerna.


• Imorgon lovas sol i Örebro och jag ska ta mig ut med ett gäng vänner och grilla i ett naturreservat. Bara det låter ju lovande, men det ger mig också hopp om livet och att det faktiskt snaaaart kommer rensopade gator, torra marker, värmande sol och picknicksäsong! LÄNGT!

(Alla bilder från Pinterest, klicka på dem för länkar.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar