Arkiv

Sök

torsdag 2 mars 2017

DEN FÖRSTA MARSTORSDAGENHallå!

Idag har jag haft en fullspäckad dag med en massa roliga saker. Jag och Erik hann äta frukost tillsammans imorse, vilket alltid är mysigt. Sedan åkte jag till skolan och pluggade med Amanda och Stina fram till 15. Efter att ha lämnat av skolgrejer hemma promenerade jag till Rebecca och fikade med henne, Olov och Emma. Sedan hade jag turen att få följa med Rebecca (som har bil!!!) och handla, så jag passade på att fylla kyl och frys. SÅ SKÖNT!

Just nu är det så roligt att träffa vänner tycker jag. Eller, det är ju alltid kul att träffa kompisar, men det känns som att jag knappt hunnit träffa dem på flera veckor pga resor, mycket plugg och dåligt matchade scheman. Så snacka om kul när jag både hittat rutin att plugga tillsammans med Amanda och Stina om dagarna, var på spontanmiddag igår med mina gamla psykologkompisar Stina och Elsa och fick fika med Rebecca och Emma idag. Lyx!

Nu har jag däckat i soffan framför Hart of Dixie. Imorgon ska jag på anställningsintervju, wish me luck! Sen är det helg, tjoho!! Hejdå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar