Arkiv

Sök

fredag 24 februari 2017

SOLSKEN

Godmorgon fredag!

Utanför fönstret är himlen klarblå och solen flödar fram längs Nygatan. Trots att klockan inte ens är 8. Det känns så underbart att det blir ljust igen, att inte behöva stiga upp i beckmörker som för någon månad sedan. Att komma hem från Italien har inte varit någon dans på rosor, med jordens alla förkylningssymptom, tillbakalängt och skolarbete trots att hjärnan känts som bomull och allt jag vill är att bo i en alpby med frisk luft och vacker natur. Inte här.

Men Örebro har bjudit på solsken och snö i träden, och idag är det fredag. Jag ska strax gå upp och äta frukost, sedan ska jag se till att få lite läsning gjord så jag känner att jag ligger i fas. I eftermiddag hoppas jag att min nya smoothie blender har kommit så jag kan gå en promenad i finvädret och sedan dricka smoothie till mellis. Och ikväll ska jag på tacokväll!

Ha en fin fredag och hoppas solen lyser på er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar