Arkiv

Sök

tisdag 21 februari 2017

LITE SOLBRÄNNA I ANSIKTET HAR JAG FÅTT OCKSÅ

Hej fina läsare! 

Förra veckan var jag i Italien och åkte skidor. Det var typ den bästa resan jag gjort någonsin, med strålande väder hela veckan, härligt umgänge, god mat, underbar skidåkning osv osv. Allt var helt enkelt bara såå bra! Se nedan: 

PS. Fler bilder kommer i ett annat inlägg om resan! DS. 

I lördags kom vi hem till Källby och i söndags åkte jag och Erik med Karolina tillbaka till Örebro. Ni som känner mig vet att jag inte är något större fan av att åka hem. Framförallt inte när resan varit helt fantastisk och man kommer hem till det gråaste Sverige som går att finna. Sedan bröt förkylningen ut också. Med halsont, feber och allmän trötthet. Så planen jag hade att städa, köra igång ny delkurs i skolan och börja träna fick liksom skjutas upp litegrann. 

Idag blev jag dock så rastlös på eftermiddagen att jag var tvungen att gå ut och få lite frisk luft. Och vad möter jag då? Jo, ett vinterparadis! Och SOLEN! och den värmde till och med när jag stod där med näsan i vädret. Då kändes det inte riktigt lika illa att vara hemma längre.. 
Så om vädret kan leverera fler sådana här dagar, mitt halsont kan gå över och jag av någon magisk anledning lär mig allt om att derivera funktioner utan att behöva plugga, så är jag nog snart back on track ska ni se. PUSS och ta hand om er! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar