Arkiv

Sök

onsdag 1 februari 2017

FEBRUARI

God förmiddag!

Jag sitter i soffan och äter frukost framför Nyhetsmorgon. Havregrynsgröt med banan i och en kopp kaffe, bättre kan det ju inte bli. Mina planer för den här dagen är att gå till skolan och skriva ut ett CV, promenera till ett jobb jag ska söka och lämna in det och sedan ska jag plugga resten av dagen. Kanske hemma vid köksbordet, kanske på något café eller på bibblan, det återstår att se.

Men hörrni! Det är äntligen 1 februari, första månaden av 2017 har redan flugit förbi och jag får en sån härlig känsla i kroppen när jag inser att det blir ljusare för varje dag som går och att våren och sommaren är på intåg. Underbart!

Jag har en idé om att jag ska kickstarta igång mitt bloggande genom att utmana mig att lägga ut minst ett inlägg varje dag i februari. Det vore kul, men jag inser att det kan bli svårt då jag åker till Italien nästa vecka och så.. Men jag tänkte göra ett försök iallafall!

Ha en fin onsdag, puss!

Längtar efter sol!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar