Arkiv

Sök

torsdag 26 januari 2017

Ny frisyr!

Hallå! 

För två veckor sedan fyllde jag 22 år och Erik frågade mig lite skämtsamt om jag hade några storslagna planer för mitt nya år som 22-åring. Jag tror att han tänkte sig att jag skulle svara att jag ville resa till någon plats långt bort, uppfylla drömmar eller ändra min livsstil. Men jag är lite mer småskalig i mina planer, så jag svarade att jag ville klippa håret, rensa min garderob och börja träna.

Och nu har det alltså gått två veckor sedan födelsedagen. Utan att jag satt tänderna i någon av mina planer. Så nu var det dags! Igår satte jag och Erik på oss träningskläderna och körde ett pass, idag gick jag till närmsta drop in-frisör och nu är det dags att städa lägenheten och rensa garderoben.

HEJA MIG!

PS. Jag har såklart mer storslagna drömmar än dessa med, men ibland är det skönt att ha mål som man faktiskt kan uppnå snabbt och enkelt. DS.

Före: långt och slitet med spretiga toppar. ⬇️
Efter: kortare med mjuka, fräscha toppar. ⬇️
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar