Arkiv

Sök

fredag 11 november 2016

ÖNSKELISTA 2016

Hörrni! Det är dags att börja julpeppa! 

Jag har ägnat eftermiddagen åt att snusa på nyfödd bebis, vilket var så himla mysigt. Nu på kvällen har jag skrivit årets önskelista - perfekt grej att börja med såhär i november för att liksom starta julen i lite lagom tempo.

Here we go!

• Dessa champagneglas från Åhlens


• Money money money - tråkigt men sant
• BÖCKER! Första boken i Outlander-serien, diverse romaner (klassiker, romaniska draman som jag kan läsa i solstolen på Kap Verde, osv)


• En sammetsklänning - helst denna från Monki

• En weekendresa
• Örhängen från Marc Jacobs


• Något som känns exklusivt, lite lyxigt liksom, som jag inte skulle köpa till mig själv, men gärna ha i min ägo
• Nagellack från H&M
• En ny skidjacka


• En vacker ring pga älskar fina ringar!!! Eller ett nytt enkelt armband (pga tappade ett fint jag hade med en liten stjärna i somras, so sad!)


Tror det var det! Uppskattar också vardagliga saker nästan konstigt mycket, förra året blev jag gladare än någonsin åt en dammsugare på julafton och matlådor på min födelsedag.... De var inte ens fyllda med mat... JUSTE JA! Jag önskar mig en muffinsplåt också! Och blir alltid glad för vackra underkläder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar