Arkiv

Sök

torsdag 10 november 2016

Hej jag heter Agnes och...

... jag har ett beroende. Jag ägnar all min tid åt det, sitter uppe länge på nätterna efter att Erik somnat och snokar, googlar och klickar mig vidare. Jag skrattar, beundrar och förfäras. Jag dagdrömmer och längtar. Det gör mig lycklig, jag kommer på mig själv med att småle på dagarna och längta till kvällarna nästan överdrivet mycket. Jag vill liksom aldrig att det ska ta slut. 

Oookej. Jag är beroende av Outlander. TV-serien. Eller närmare bestämt Jamie och Claire Fraser - men allra mest de verkliga skådespelarna Sam Heughan och Caitriona Balfe. Alltså, de är briljanta. Så roliga, snygga och jag vill bara bli bästis med dem omedelbart. Tittar på youtube-klipp och fnissar åt deras humoristiska svar, läser på om bokserien och följer twitterkonton, pinterest och instagram. Jag har inte ens sett halva säsong 2 än, och jag och Erik började titta på serien förra veckan. Men det är något som får mig att bara vilja ha mer. 

Nåväl, jag är inte sjuk i huvudet, men ganska ovan vid att blir så här påverkad av en TV-serie. Titta på Outlander om ni vill, annars håller jag det gärna "för mig själv". Men den har en perfekt blandning av snygga människor, romantik, historia, krig, en stark kvinna och vackra vyer. Mitt drömresmål är numera Skottland - nämnde jag det?! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar