Arkiv

Sök

fredag 23 september 2016

Sommar i september

 Förrförra helgen var det sommarvärme och jag låg i parken och lyssnade på podcast när Erik jobbade.

Så lycklig för lite värme och sol!

 Förra veckan plockade jag och Rebecca nypon. Jag lyckades dock glömma bort mina på köksbänken, så det blev ingen nyponsoppa av mina den här gången... Men vackra är de!

 Förra onsdagen åkte jag hem till Källby för att överraska min lillebror Algot som fyllde 16 år.

Samt för att få kvällsbada i sjön så klart! Älskar ju att bada, som ni ju vet vid det här laget. Ska bli en sådan som vinterbadar har jag bestämt, känns som att man håller sig frisk och glad längre om man gör sådant.

Nu hörrni, nu är vi tillbaka i någorlunda realtid, jag har tagit mig igenom sommarens alla underbara händelser och kommit ikapp mitt verkliga liv något sånär. Eller ja, i helgen var jag ju i Sälen och vandrade, men det får ni höra om en annan gång. Klart slut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar