Arkiv

Sök

torsdag 15 september 2016

Sol, vind och vatten

Lördagen den 13 augusti firade vi mina föräldrar med en hejdundrande 50-årsfest. Tyvärr har jag inga foton därifrån, men det var verkligen en röjig kväll, med alla deras vänner och familj som åt god mat, dansade och sjöng. Efter den helgen stannade Erik hos mig i Källby och vi började vår gemensamma semester med att sommarvärmen kom och överraskade oss! 

 Sommarvärme = stranddag med pastasallad så klart!

 Semesterfirare, nästan ensamma på stranden eftersom de flesta börjat jobba.. 

 Detta underbara ♥︎

 Sol och bad, bästa jag vet! 

Sedan åkte vi hem och bokade en hotellnatt på kusten och började packa för en mini-trip dagen därpå. Den får ni höra mer om när vi tar nästa kapitel i historien om min sommar. Hörs! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar