Arkiv

Sök

onsdag 21 september 2016

Ser ni hur långt hår jag fått då?

Godmorgon! Visst har ni saknat mina morgoninlägg med photo booth-bilder? Var ju typ 3 år sedan jag sysslade med det senast!

Idag är jag såå trött, gick och la mig för sent igår och sov dåligt i natt. Men jag har ingen skola idag, utan ska skriva på ett eget arbete, så jag har unnat mig en lugn morgon och långfrulle innan jag snart ska dra lite mascara på fransarna och bege mig till skolan i alla fall. Om jag känner mig själv rätt kommer jag nämligen få mer gjort om jag sitter där ett par timmar, än om jag stannar här hemma...

Såå, idag ska jag alltså plugga så mycket jag kan, och i eftermiddag ska jag och Erik åka till Lindesberg och hälsa på hans kompis Maja och hennes gulliga familj. Det ska bli mysigt! Bäst jag drar igång den här dagen, så jag kan få göra mysiga saker så snart som möjligt!

Ha en fin onsdag kära ni, puss & kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar