Arkiv

Sök

torsdag 8 september 2016

När jag tog med familjen till Solbo

 Direkt från en solig västkust till ett soligt Bergslagen. Detta är alltså utsikten från sovrummet när man vaknar i Eriks mammas sommarhus. Helt magiskt!

 Denna helg hade jag bjudit dit min familj, det var 30 grader varmt och vi hängde på bryggan hela lördagen, paddlade kajak, solade, badade och fikade.

 Vi åkte ring.

 Mitt hjärta.

Jag var så här cool!

Mina fina bröder.

 Lillebror Axel och Erik gick ut i skogen och plockade svamp. Sedan åt vi god grillmiddag och satt ute till sent. På söndagen tog jag inga foton, men vi upprepade ungefär allt ovan. Däremot kom det ett ösregn precis när jag och mamma var ute på sjön i kajaken, herregud som vi skrattade.

 På måndagen startade jag dagen med den här dunderfrukosten. Sedan följde en ganska stressig semesterdag för mig, då Erik var sjuk och behövde skjuts till stan, och jag skulle hem till Källby för att gå på räkfrossa med Lovisa. Den här bilden tog jag i bilen, den beskriver mitt tillstånd ganska bra:


Jag kom i alla fall fram till slut och träffade Lovisa, mer om det i nästa inlägg i historien om min sommar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar