Arkiv

Sök

söndag 11 september 2016

Kustweekend nr. 2

Jag delade upp min semester i två delar i år. Först var jag ledig två veckor i juli och sedan jobbade jag en vecka innan jag var ledig tre veckor till i augusti. Nu har vi kommit fram till den sista helgen av min första semesterperiod, då jag och Erik tog vårt pick och pack och åkte för att hälsa på Amanda och Kalle i Ulebergshamn på Västkusten. Det var fredagskväll när vi kom fram och vi startade hela helgen med en utgång på Kanten i Hunnebostrand. Kul med drinkar, dans och härliga vänner. Mindre kul att det regnade så mycket när vi gick hem att jag var dyngsur precis överallt... På lördagen startades dagen med klarblå himmel och frukost på altanen. Precis som det ska vara!


Vi gick ner till havet med våra badväskor och madrasser. Det blåste rätt mycket, så det var lite klurigt att hitta ett bra ställe i lä, men om man låg platt på marken så kunde man ligga och sola utan att frysa...


 Vi hoppade och badade i vågorna också så klart. Bästa jag vet i hela livet!

 Efter lunch åkte vi till Kungshamn och kikade lite. Men främst handlade vi till kvällens middag som var:
 Havskräftor, räkor, bröd, aioli och allt annat som är gott när man har kräft/räkskiva.Åh, så gott och trevligt!

 På söndagen packade vi in oss i bilen för att åka på utflykt till Smögen.

 Blå himmel, färgglada sjöbodar och båtar längs med bryggan - Smögen i sitt esse.


 Vi festade till det med lyxlunch innan vi åkte hemåt igen.

 Under eftermiddagen hängde vi i blåsten vid havet, tog kort, badade och andades in havsluft.


Det var den fina helgen. På kvällen packade jag och Erik in oss i bilen igen och körde hela vägen tillbaka till Örebro, typ 3,5 timmars körning. För på måndagen var det ju dags att börja jobba igen, men mer om den jobbveckan senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar