Arkiv

Sök

tisdag 6 september 2016

Hösten 2016 - nu kör vi!

Hallå hallå från en som nyss blivit student igen, med allt vad det innebär!

Till exempel att en kan sitta hemma på lunchen och skriva ett blogginlägg, innan en far mot skolan för att göra grupparbete.

För en som mig, som hoppat av och sådär ett par gånger, är det ju ganska stort att jag faktiskt stannat kvar på programmet i en hel vecka och väl det... Bravo till mig!

Och misströsta inte, jag ska bara komma in lite i mina nya rutiner (eller skapa dem rättare sagt), så ska jag allt komma ikapp med bloggandet också. Har ju en hel del semesterbilder kvar att visa, hoppas inte ni tröttnat på sommaren än?! Och dessutom måste jag ju få dela med mig av mitt nya studentliv!

SÅÅ: jag hinner tyvärr inte skriva mer nu, men kika in igen när ni har lust, så hoppas jag att jag hunnit uppdatera med något nytt.

Puss & kram, hörs snart igen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar