Arkiv

Sök

tisdag 9 augusti 2016

Semesteronsdag i Örebro, Källby och på Västkusten

På onsdagen under min första semestervecka vaknade jag alltså i Örebro och ägnade förmiddagen åt att packa om och gå en promenad i den stekheta julivärmen. Jag mötte upp Erik på hans jobb för att äta lunch och sedan körde jag tillbaka till Källby vid 13-tiden. Väl hemma fikade jag med pappa och väntade på att Amanda skulle sluta jobbet, så vi kunde åka moooot - KUSTEN!!


När hon väl hörde av sig, hoppade jag in i Porschen och körde mot Lidköping för att hämta upp henne.


 När vi kom rullandes in i Ulebergshamn, där Amandas farmor och farfar har ett sommarhus.

 Utsikten från parkeringen. En sådan strålande kväll!

  Vi gav oss direkt ut i båten tillsammans med Amandas föräldrar och barndomsvän David för att fiska makrill på det spegelblanka havet.

 Jag var lycklig ända in i benmärgen.

 Amanda njöt av solen i ansiktet.

 Alla fick napp utom jag. Men jag var glad ändå!


Vi avslutade kvällen efter att solen försvunnit helt ner i havet och himlen övergått i mörkblått. Finaste finaste västkusten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar