Arkiv

Sök

söndag 7 augusti 2016

När jag hängde med Hannah

Fredagen den 22 juli gick jag på semester och direkt efter jobbet åkte jag hem och packade och tog bilen hem till familjen i Källby. Den kvällen grillade vi tillsammans och hade en härlig sommarkväll i trädgården.

 På lördagen åkte mamma och pappa till kusten och jag passade på att träffa min fina vän Hannah, som jag inte hade träffat på länge. Vi gick en promenad ner till stranden...


 ... och hälsade på fåren i skogen. Mysigt!

 På eftermiddagen åkte vi och plockade jordgubbar, det fanns inte så mycket kvar att plocka, men ett par liter fick vi ihop i alla fall.


På kvällen satte jag mig i gräset i kvällssolen och rensade min fångst. Trots en halvmulen dag rent vädermässigt, blev det en himla fin sommardag med strandpromenad och söta jordgubbar. Resten av kvällen ägnade jag åt att pussla ett tusenbitarspussel och lyssna på sommarprat - exakt som sig bör när man hänger i sommarstuga (eller sitt vanliga hus, fast sommartid då).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar