Arkiv

Sök

tisdag 12 juli 2016

När vi åkte på Coldplay i Stockholm!

2009 kom Coldplay till Sverige och Stockholm och spelade. Jag och Ulrike ville åka dit, men var för unga för att få boka hotell. I år fick vi en ny chans och var bara tvungna att ta den! Vi tog med oss Sofia också, och jag tipsade mina föräldrar om att köpa biljetter (och så kunde jag åka med dem dit också, win!). Förra helgen var det dags! 

Vi rullade från Örebro efter lunch och kom fram till Stockholm vid 15:30, då mötte jag upp tjejerna på vårt hostel. Vi fräschade upp oss och gick ut på söder för att äta glass och dricka kaffe.


Vi hade bokat bord på den italienska restaurangen Il tempo på kvällen, så dit bar det iväg efter dusch, smink och lockande av hår. Vi beställde in vin och en mozzarella caprese att dela på till förrätt, och jag åt en pizza margharita till varmrätt.  Gott!

Efter att maten var uppäten gav vi oss ut i regnet och letade rätt på baren Marie Laveau på Söder, där vi beställde in snygga drinkar och kikade på matchen mellan Tyskland-Italien. Jag och Sofia hejade och skrek när det blev straffar och Tyskland till slut vann.


Runt midnatt promenerade vi hem till hostellet igen och gick och la oss. På söndagen ville vi ju vara pigga och fräscha, så vi kunde orka med både shopping och konsert.


På söndagen var vi ute på stan när affärerna öppnade. Vi promenerade på stan, kikade i små butiker och jag köpte en ny klänning på Zara. Sedan åt vi lunch i Gamla stan och vid 15 gav vi oss tillbaka till Söder för att göra oss iordning för kvällen.


 Jag körde på lockade toppar, röda läppar och min nya klänning. Vi tog den fullsmockade tunnelbanan mot Solna och kom till slut fram till rätt kö.


När vi väl kommit in köpte vi dricka och satte oss på våra platser. Alessia Cara och Birdy var förband och arenan fylldes med folk hela tiden.


 Vid 21 var det äntligen dags, och herregud vilken fest det var! Jag hade konstant rys i hårbotten och trots att vi hade sittplatser kunde jag till slut inte sitt still. Jag var bara tvungen att hoppa dansa skrika sjunga. Det var verkligen ett konstant lyckorus under hela konserten. Så magiskt bra!Tack Coldplay för den magiska kvällen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar