Arkiv

Sök

tisdag 12 juli 2016

Att jobba på dagarna och semestra på kvällarna

När jag kommit hem från Stockholm förra måndagen mötte jag upp Erik hos hans bror och hämtade en bil som de inte skulle använda längre då de köpt en ny. Detta innebär att jag har bil hela sommaren, vilket ju är som en jäkla superkraft = vi kan åka och bada och göra utflykter varje dag om vi vill. Vilket vi också gjorde förra veckan när det var fint väder! 

På måndagen åkte vi till Eriks pappa och fick den lille bilen servad, grillade och badade i deras pool. På vägen hem var himlen helt fantastisk och vi kom överens om att vi måste bo på landet när vi pluggat färdigt och så. 

På tisdagen struntade vi visserligen i bilen, men vi gick en lång promenad i solen och tränade på utegymmet som ligger cirka 30 meter från vårt hus. På onsdagen tog vi bilen till naturreservatet Oset och gick en kvällspromenad där. 


På torsdagen var det stekhett och därför var vi naturligtvis tvungna att bada! Jag, Erik, Rebecca och Olov packade deras bil full med grill, badväskor, korv & bröd och diverse annat en behöver för en perfekt sommarkväll. 

Fin vecka på alla sätt! På fredagen tog vi vårt pick och pack ut till sommarstugan, men det får ni se en annan gång. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar