Arkiv

Sök

torsdag 16 juni 2016

Weekend på Solbo

Förrförra helgen var det ju långhelg för alla oss som alltid har lediga helger (dvs jag, men inte Erik som jobbar inom vården) i och med att nationaldagen inföll på en måndag. Jag hade sett att det skulle bli fint väder, och hade tröttnat totalt på att spendera soliga, varma dagar i stan, så jag ringde Eriks mamma och frågade om jag fick komma och umgås med henne på Solbo, hennes sommarhus som ligger precis vid sjön. Det fick jag! 

 Så vid lunch på lördagen tåg jag ett tåg mot Lindesberg och blev hämtad på stationen. Sedan ägnade vi dagen åt att sola, bada, läsa och äta god mat.
 På söndagen vaknade jag till det här. Jag tycker verkligen att det är så fint att vakna i sommarstuga, till glittrande vatten och blå himmel.

 Här är det fina huset! Ni fattar ju varför jag hellre hängde här, än i vår lägenhet liksom...

 På söndagen tog jag och Eriks mamma varsin cykel och cyklade de 8 kilometrarna till Eriks mormor. I hennes trädgård finns ett vackert Rosenhagtorn-träd som hade helt underbara blommor, och dessutom en massa andra fina växter. Jag fick plocka rabarber och ta med mig hem.

På vägen tillbaka var det såhär somrigt. Vi cyklade in på en loppis också, jag köpte 8 vita assietter med guldkant.

Sedan återgick jag till det här!

 En färgglad lunch.
 Hunden Jackson i sommarskrud.

 På måndagen tog jag den här bilden från mitt sovrumsfönster innan jag gick ner till bryggan och tog ett morgondopp.

 Sedan satt jag på trappan i solen och torkade och läste bok.

Innan jag åkte tillbaka mot Örebro åt vi en härlig nationaldagslunch och sedan lånade jag bilen och körde mot stan för att grilla med Erik och kompisar.

SÅ FIN HELG!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar