Arkiv

Sök

onsdag 29 juni 2016

20:47
Såhär hade jag det förra veckan, när Erik hade en semestervecka ute på Solbo och jag hade tillgång till bil. Jag jobbade på dagarna, sov i stan när jag började tidigt och hälsade på där ute så fort jag hade chansen. Underbart. Vi firade även vår midsommar i det här fantastiska huset, och det ska jag skriva om en annan dag och visa er alla härliga bilder.

Idag kom min kära mor till Örebro med tåget för att hämta hem bilen jag lånat. Innan hon åkte tillbaka bjöd jag henne på grillad lax och färskpotatis till middag och vi hade en mysig kväll ihop! Nu har jag däckat i soffan, men jag tror jag ska försöka resa mig upp och börja planera vad jag ska packa med till helgen - DÅ ÅKER JAG TILL STOCKHOLM OCH SKA SE COLDPLAY!!!

God kväll på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar