Arkiv

Sök

torsdag 5 november 2015

Man ska aldrig handla när man är hungrig Agnes!

Känslan när man går omkring i en mataffär och är såååå sugen på något. Men verkligen inte har en aning om vad?!?!

Jag vet inte hur många varv jag gick inne på ICA maxi idag, lite för att jag var trött och gick fel till olika hyllor, men mest för att jag letade efter något som skulle dämpa suget lite. Ena stunden var det lussebullar jag ville ha, och jag skulle köpa jäst och smör för att kunna baka egna. Sedan blev jag sugen på kall apelsinjuice, efter det gick jag förbi mejeridelen och ville ha yoghurt med müsli. Helt plötsligt var jag tillbaka vid fikat och fingrade på pepparkakor och färdigbakat saffransbröd, för att sedan få ett stort behov av choklad..... Den känslan.

Ut från affären kom jag iaf med juice, pepparkakor, julmust och choklad. Sedan åt jag middag när jag kom hem och nu är jag knappt ens sugen på det jag köpte längre... hehe... Standard!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar