Arkiv

Sök

tisdag 9 juni 2015

Love life


Direktrapportering från min balkong. Jag har jobbat hela dagen i det underbara vädret och fått sol i ansiktet så att det riktigt bränner om kinderna nu. När jag kom hem åt jag mellis, cyklade en runda och sedan har jag druckit två mojitos och lyssnat på Fredagspodden med Hannah och Amanda. Så härligt! Jag har helt enkelt bara njutit järnet!

Det har äntligen varit varmt ute på riktigt och inte blåst och till och med nu är det skönt ute, även om jag har en filt virad runt mig för säkerhets skull. SOM JAG HAR LÄNGTAT EFTER DETTA!!!! Så mycket!

Igår plockade jag blommor utmed vägkanten och satte i vas och när jag cyklade hem från jobbet idag kände jag hjärtat dunka snabbare för att allt är så vackert just nu. I love you livet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar