Arkiv

Sök

onsdag 6 maj 2015

SMINK

 I lördags var jag framme på stan av två anledningar: att jag tyckte att jag förtjänade bättre grejer än ett gammal rouge från tidningen Frida vars lock gått sönder så att den låg helt öppen i sminkväskan OCH att mitt startkit från BareMinerals som jag köpte när jag var i Paris har tagit slut.

Jag behövde helt enkelt köpa nytt smink. Jag har ju liksom inte känt mig på topp på ett ganska bra tag på något sätt, inte heller utseendemässigt, så därför var det så härligt och roligt att bara få köpa lite dyrare, bra produkter som är mycket roligare att måla på lille fejset.


Det här köpte jag: ett transparent puder från Isadora, ett rouge från Make Up Store, en rougeborste från The body shop och en ny mascara.

+ att jag färgade ögonbrynen och målade naglarna. Så kul att bara få fokusera på ytligheter för en liten stund. Nu är det bara håret jag vill göra något med.... som vanligt när jag inte gjort något på länge.... Typ slingor kanske?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar