Arkiv

Sök

onsdag 6 maj 2015

Queen A

Hallå ellerrrr! 

Idag har jag vart helt jäkla awesome. Jag klev upp ur sängen kl. NOLLFEM TJUGI för att därefter cykla 5 km utan frulle i magen för att öppna förskolan för första gången helt själv, vilket gick askalas. Sedan jobbade jag till 13 för att sedan cykla hem och rensa tvätt och tvätta SEX maskiner (!!!) helt själv (!!!) och det inom min tvättid på 3,5 timme. SÅ grym!

Det kanske inte låter som något vidare hjältedåd egentligen, men ni kan ju försöka tänka er hur det är att ha sex maskiner tvätt liggandes i badrummet, så kan ni därefter förstå hur välbehövligt det var att få bort det. Och jag har dessutom inte sovit en blund i natt, trots att jag gick och la mig tidigt. Så nu är jag ganska slut.. Men det är okej.


Just det ja, jag har fett ont i halsen och känner mig närmast febrig också, men vem har tid att vara sjuk?!?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar