Arkiv

Sök

lördag 2 maj 2015

Long time no see


Godmorgon mina små kycklingar!

Det är 2 maj! Och jag vaknar upp i vår nya lägenhet för tionde gången och varenda morgon här har varit pigg och härlig. Jag har vaknat innan min väckarklocka varje dag den senaste veckan, och då ställde jag den liksom på 05:20 i onsdags. Det känns skönt. Jag jobbar heltid på en förskola fram till semestern och har cykelavstånd dit, vilket gör gott för mig, att vara tvungen att röra på mig varje dag.

Igår hjälpte vi ett par kompisar att flytta och åt pizza och drack öl. På valborgsmässoafton såg jag ingen brasa och fick inte höra något Vintern rasat ut bland våra fjällar, men jag fick shotta Strohrom och dricka GT på 40-årsfest.


Idag är planen att äta frulle, diska en massa och gå fram på stan och klämma på och testa lite smink, min sminkväska behöver ett uppsving nämligen. Nåja, nu ska jag koka te och fylla upp diskvatten, hej och hå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar