Arkiv

Sök

måndag 25 maj 2015

EUROVISION 2015

I lördags firade jag då självklart min absoluta favorithögtid på året - Eurovision Song Contest. Tidigare år har det varit tradition att samlas hemma hos Clara på Hamngatan 5 för att grilla/äta kebab och leka hela havet stormar i snabbrepriserna, men i år hade både Lovisa, Linnea och Clara annat för sig, så jag blev kvar i Örebro - men tog det inte på desto mindre allvar för det.

Jag hade paljettklänning, paljettmössa á la ABBA, bara ben och paljetter på kinderna. Vi grillade innan sändningen, och under de tråkigaste låtarna spelade vi ett musikquiz som jag hade anordnat. När det var dags för omröstning var vi (jag) nervösa nåt så jävulskt, men ju säkrare vi blev på att Måns skulle vinna, ju mer hysteriskt glad blev jag. När det stog klart sprang jag ut på gatan och SKREK av glädje och viftade med min hemmasnickrade Sverigeflagga.

Glittrig Eurovision på er! (... Det är alltså den nya hälsningen likt "God jul" och "Glad påsk" har jag bestämt. Tyckte den passade fint!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar