Arkiv

Sök

torsdag 2 april 2015

Hej april!

Månaderna flyger iväg! 

Vips så var det april och påsk och ledighet hemma i lelle byn. Jag ska passa på att moffa i mig godis, träffa vänner, fira mammas födelsedag, dricka vin och ta det lugnt. Tills på tisdag stannar jag, så det blir långledigt (eller ja, i min vikarielivsstil ingår ju långhelger jämt om man vill det, så inget nytt för mig, hehe).

I april krävs nog faktiskt ingen lista för vad jag vill göra, ser fram emot eller behöver för att må bra. Det finns nämligen en stor självklar punkt som skulle stå under alla dessa rubriker:

• ATT FLYTTA och att den flytten går relativt smärtfritt och bra. (Att vi har tur med vädret, inte slår ihjäl varandra i vredesmod över någon inredningsdetalj eller sätter köttbullar från IKEA i halsen osv osv).

Men det är ju trots allt 20 dagar kvar tills vi ska göra det. Tills dess ska jag hålla hårt i min plånbok för att hålla min budget, se till att faktiskt träna vare sig jag vill eller inte och hoppas på lite värme snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar