Arkiv

Sök

måndag 9 mars 2015

Veckans vill ha!

Just exakt nu är det inte så himla mycket saker jag vill ha, eftersom vi ska flytta om cirka en och en halv månad, så jag vill snarare rensa ut all gammal skit vi samlat på oss. Men några stående önskningar finns det faktiskt alltid i mitt huvud, en av dem är en limpistol. Världens bästa grej, perfekt till pyssel och allmänt rolig att ha helt enkelt!
När jag var yngre och såg framför mig hur jag skulle "bo när jag blir stor" så hade jag en självklar bild av mitt sovrum som väldigt ombonat och mysigt. Men en hög säng med fluffiga täcken, fina matchande sängkläder, många kuddar och någon filt eller fäll liggandes på. Den säng vi har nu är IKEAs malm som är superlåg, så till nya läggan vill jag skaffa sängben att sätta på madrasserna istället för att få upp dem lite. Och så vill jag köpa nya, fina textilier!
Ja, allt detta tjat om nya lägenheten, men här kommer lite till. VI KOMMER HA BALKONG!!! På den vill jag odla åtminstone ett par olika saker, gärna en smultronplanta och lite kryddor. Det här setet kommer från IKEA, och något liknande skulle jag gärna ha i min ägo.

Så kommer vi till en grej jag gärna skulle vilja ha och egentligen nog skulle kunna skaffa snart också, men jag vet inte vart riktigt än. En biljett någonstans. Jag velar fram och tillbaka, vill åka i vår eller i sommar, vill tågluffa, åka till en fin strand med böljande vågor och känna storstadspuls. Vill åka till Berlin eller möta våren i Paris, men vill uppleva nya platser och där har jag ju redan varit. Så svårt att bestämma sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar