Arkiv

Sök

torsdag 26 februari 2015

Veckans vill ha!

Så har det blivit vecka 9 och jag vill ha saker den här veckan också.
Fint väder i Köpenhamn i helgen! Åh, som jag önskar att jag ska kunna packa ner solglasögonen och faktiskt använda dem när jag och Erik spatserar Ströget fram och njuter av vår lilla weekend.

En småblommig jumpsuit skulle inte sitta fel i min garderob. Jag tänker mig att den är perfekt att möta sommaren i tillsammans med ett par fina skor och bara ben. Just denna kostar 249:- på H&M, men är tyvärr slut i min storlek.

Ett nytt fodral till min datapata. Detta orangea i filt kommer från P.A.P of Sweden och jag tycker det är så himla fint. Mitt gamla fick jag av min gymnasieskola och har deras logga, vilket gör önskan om ett nytt ännu större så klart, det är ju trots allt snart 2 år sedan jag tog studenten.

Förra veckan ville jag ha glas från IKEA. Den här veckan vill jag också ha glas, även om jag vet att det inte går att ha hur många olika sorter som helst i köksskåpen. Men dessa Hobstar-glas har jag två utav och vill  ha åtminstone 2 till. Jag tycker de passar perfekt att blanda fredagsdrinken i och kan därför tänka mig att de kanske kan få plats i vitrinskåpet... Hehe...


Som sagt ska vi flytta i slutet av april, och i den nya lägenheten är tanken att tvätten ska få plats i badrummet och inte i en garderob som vi har nu. Det kräver en snyggare och mer stabil tvättkorg, och det är lika bra att börja kolla runt redan nu. Den här kommer från IKEA och kostar 349 kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar