Arkiv

Sök

måndag 9 februari 2015

Hjälp?!

Låt oss lista hur många gånger jag ändrat mig angående min framtid:

8 år: Jag ska bli hunddagisfröken!
10 år: Jag ska bli lärare så jag får skriva på tavlan!
13 år: Jag ska öppna ett hotell!
15 år: Jag ska läsa ekonomi på gymnasiet och bli egen företagare!
16 år: Jag byter till samhäll och vill återigen bli lärare.
18 år: Jag ska bli psykolog!
19 år: Jag vill inte bli psykolog, jag hoppar av och söker in till juristprogrammet!
20 år: Jag tar en paus för att fundera. Men är mest inne på att arbeta med organisationer av någon form. Eller som lärare. Eller ska jag kanske ge juridiken en ny chans trots allt? Eller är det lika bra att fortsätta på psykolog? Eller ska jag flytta utomlands? Ska jag byta stad? Ska jag skaffa en unge så jag kan sluta tänka så mycket på mig själv och sätta någon annan i första hand?????

Japp.

Om ni känner att ni vet exakt vad jag borde arbeta som: skriv en kommentar eller ring mig eller något!!

2 kommentarer:

 1. Lovisamasteroftheworldjohansson9 februari 2015 20:09

  VI ÅKER TILL ETT VARM LAND OCH STARTAR ETT HOTEL!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. JAAA! Som i Mamma Mia! Jag vill bo på en grekisk ö!

   Radera