Arkiv

Sök

torsdag 26 februari 2015

En hemresa

Förra fredagen satte jag mig på ett tåg redan klockan 8 på morgonen, och två timmar senare anlände jag till en grå och regnig liten hemby. Väl hemma slängde jag mig direkt i soffan med en andra frulle och passade på att slötitta på TV en stund.

Det bästa med att vara hemma är ju helt klart att man kan rota igenom kylskåpet och hitta en massa goa grejer. Som exempelvis en tallrik hemmagjorda biffar med potatis och sås att äta till lunch.

 Efter lunch hade det slutat regna och jag gav mig ut på en promenad i mina gamla hoods. Eftersom all snö smält bort ganska nyligen forsade det ordentligt i vattenfallet.


Och jag passade på att promenera ut på stenarna och känna vinden i håret och tänka på att det är här man ska sola och bada om en sisådär 3-4 månader. Sedan gick jag hem, pratade om livet med pappa, tittade på skidor, åt tacos och tittade på finalen i På Spåret.

Det var den fredagen hemma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar