Arkiv

Sök

tisdag 10 februari 2015

20 år och 1 månad

Idag vaknade jag innan min väckarklocka. Och den ringde kl. 05:15. Snacka om att sova oroligt.. och snacka om att vara trött nu. Men lite piggare blir man ju när man kan göra så här utan att det ens blir kallt, i februari:


Vilket ju beror på att den här har strålat hela dagen och värmt mitt ansikte när jag stått på förskolans gård och puttat på gungor.


 Så underbart. Som present till mig själv för att jag idag fyller 20 år och 1 månad har jag köpt ett nytt block som är jättefint, med pärm i kartong från Classe O.


Och så har det här kommit på posten och gjort oss glada! Jag och Erik har dessutom tummat på att vi ska ta fram den där flaskan med bubbel som ligger i kylen och skåla när vi skriver på kontraktet till vår nya lägenhet, så undra om det inte blir att putsa champagneglasen tills ikväll också.... Mmm..


Nu ska jag äta en kiwi, somna en timme i soffan och sedan försöka mig på att dra ett varv med dammsugaren och disken. Känns ju onekligen bättre att ställa fram de där tulpanerna jag köpte förut i ett inte alltför smutsigt hem.

2 kommentarer:

  1. Lovisamasteroftheworldjohansson10 februari 2015 23:36

    Du ville ju gå på Lundsberg, nästan där! :D Gillar att loggan inte alls ser ut som en kopia (typ) av Lundsbergs logga :)))))))

    SvaraRadera