Arkiv

Sök

måndag 19 januari 2015

Randiga väggar

Jag skriver igen. Eller rättare sagt: jag skrev i alla fall i fredags. Som jag älskar att skriva egentligen, det har alltid varit mitt sätt att få ut allt det där som skaver, ändå har jag inte skrivit en text som inte varit akademisk på över ett år. Orden har inte funnits, de har inte runnit ur mig lika lätt och jag har inte haft orken att bryta barriären. Men nu känns det lite lättare, och det som krävdes var helt enkelt att jag skrev ändå. Så klart. Så är det alltid, att man måste börja utan att tänka på resultatet för att det någon gång ska kunna bli ett resultat alls.

Nåväl, jag skriver och jag har även tänkt återgå till mitt vanliga antal skönlitterära böcker på nattygsbordet som jag hade innan jag blev universitetsstudent. Min hjärna måste få arbeta lite, men inte med kurslitteratur utan med sin kreativitet.

Nu ska jag laga mat, hej!

Gammal bild, men inser att jag saknar min tapet i mitt flickrum nåt så övermäktigt när jag ser den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar