Arkiv

Sök

onsdag 14 januari 2015

Klippt mig och blivit arbetslös (...)

Så. Idag skrev jag min sista tenta för termin 3 och är därmed (om jag klarar den alltså) färdig med skolan för den här gången. Det känns så himla skevt. Men kul! Jag är både livrädd och aspepp.

Från och med nu är jag alltså arbetssökande, arbetslös eller bara ledig (det beror på hur man ser det). Ett tag framöver tänker jag nog se mig som lite välförtjänt ledig, men om inte allt för lång tid kommer jag ju vara tvungen att hitta något att göra - både för att fördriva tid, men också för att inte behöva norpa alltför mycket av sparpengarna för att kunna betala mat och hyra.

Nåväl, det första jag ska göra med mitt nya liv som icke-studerande är att rensa datorn på skoldokument. Känns inte helt relevant att spara alla anteckningar och arbeten, även om vissa saker så klart är roligt att kunna titta tillbaka på. Vidare ska jag äta middag, sedan rensa bort återstoden av julen här hemma och städa lite. Känns välbehövligt.

Som belöning för tentan förut åt jag lunch med mina fina tjejkompisar i klassen och sedan gick jag in på en frisörsalong och lyckades få en drop in-tid på direkten. Så dagen till ära har jag mjuka fräscha, toppar, en ny klocka som jag fick av mamma och pappa i 20-årspresent och livet framför mig.

Tror nästan jag är värd ett glas vin ikväll! ❤︎

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar