Arkiv

Sök

tisdag 6 januari 2015

Hej 2015!

Hej! 

Jag har tänkt skriva något om hur kul det känns med ett nytt, alldeles oskrivet, blad i.o.m. det nya året och hur mina planer och tankegångar går kring vad jag vill göra med det. Jag har tänkt fundera ut någon form av nyårsmål och skriva dem här. Men jag tycker det känns lite svårt, kanske mest för att det här är ett år då jag för första gången på väldigt länge inte har särskilt mycket utstakat redan.

Därför känns det nästan lite jobbigt att börja planera in saker och tänka på vad som ska hända, jag liksom njuter lite av att det bara är den 6 januari och att mina planer inte sträcker sig längre än denna månads slut i stort sett.

Så egentligen kanske mitt mål med 2015 ska vara att inte planera för mycket (även om jag älskar att skriva listor och ha kontroll). Att ta allt lite som det kommer och försöka lita på att saker löser sig är nog ganska hälsosamt.... Jag kanske har några idéer ändå.. Låt se:

- Inte planera för mycket (eller för långt fram i tiden)
- Minska min skärmtid (och börja prata IRL, läsa vanliga böcker och pyssla med annat istället)
- Ge plats åt min kreativa sida
- Lära mig något nytt
- Resa och uppleva!

Så där! Dessa är mina mål för 2015. Jag är nöjd. De känns inte helt ouppnåbara, men ändå viktiga.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar