Arkiv

Sök

tisdag 27 januari 2015

En tisdag i januari

Halli hallå!

Idag klev jag ur sängen vid 05:15 och åkte buss och gick en halvtimmes promenad för att komma till jobbet vid 06:45. Det är inget jag rekommenderar faktiskt, jag tycker helt klart bättre om att ligga kvar under täcket till i alla fall 08 på morgonen. Nåväl, uppe var jag och jobbade gjorde jag till 12. Sedan gav jag mig iväg på arbetsintervju på Ica, vilket gick bra, och sedan hem för mellanmål.

Vad jag sedan gjort för att tiden ska gå är en gåta, men en stund pussade jag på Erik innan han skulle iväg och så har jag pratat med mamma och planerat 20-årskalas och ätit kakor. Och nu är klockan 22 och snart läggdags.

Det som gjort den här tisdagen mer än uthärdlig är att solen skinit som en jävla gud i ögonen på mig och att jag hjälpte en tant komma loss med permobilen ur snön - gentlekvinnligt av mig! Och vet ni vad som väcktes ordentligt idag? Lusten att få åka skidor - åååh jag är såå sugen!!! Ge mig en backe och ett par carvingskidor en solig dag och jag kommer börja gråta av lycka! Puss.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar